Whocopied.me

 

Et bæredygtigt valg

Leder du efter bæredygtige styles? Hos Rosemunde har vi fokus på at skabe og producere tøj på en bæredygtig måde, for at skåne miljøet mest muligt. Vi tager ansvar og omstiller os løbende til en mere bæredygtig strategi. Som en del af vores strategi produceres derfor et stadigt større antal af vores styles af økologisk bomuld eller genanvendte materialer. 

Som en del af vores bæredygtige strategi bestræber vi os på at finde de mest vedvarende løsninger. Derfor har vi fokus på at designe og skabe holdbare styles i materialer af høj kvalitet, der er både funktionelle samt tidsløse og derved forbliver klassiske must-haves i din garderobe mange år fremover. Dette betyder, at når du køber tøj hos Rosemunde, køber du varer i en lækker kvalitet, som du kan bruge sæson efter sæson. Vi håber derfor, at du vil passe godt på dit tøj, så du kan bruge det igen og igen og give det videre til andre, når du ikke selv skal bruge det mere.  

 

Bæredygtige styles fra Rosemunde Copenhagen

Hos Rosemunde er vi stolte af at kunne præsentere vores bæredygtige styles. Hos Rosemunde mener vi, at selv de små ting kan være med til at gøre en forskel og bidrage til det samlede resultat. Derfor har vi konstant fokus på at skabe og producere tøj på den mest bæredygtige måde.


Recycled polyester

Med den nye kollektion finder du styles i recycled polyester produceret af genanvendte plastflasker. Hos Rosemunde ser vi løbende på hvordan vi kan skåne miljøet mest muligt og med vores recycled polyester følger vi ansvarlige retningslinjer.


Økologisk bomuld

Hos Rosemunde kan du nu finde økologiske toppe og økologiske bluser til kvinder. Alle styles er produceret i økologisk bomuld. Sortimentet er udvalgt efter nogle af vores bestsellers, og du vil opleve den samme komfort, som du kender fra resten af Rosemundes sortiment for ”a luxury feeling – every day.

 

EcoVero

Et nyt bæredygtigt tiltag fra Rosemunde er vores ecovero styles. Den eksklusive ecovero viscose er blød og behagelig mod huden samt utrolig åndbar. Ecovero er et spændende og bæredygtigt materiale, hvor der bruges op mod 50% mindre vand og energiforbrug sammenlignet med produktionen af konventionel viskose. 


Veganske tasker

Rosemundes tasker er veganske og altid i en lækker kvalitet, samt et elegant og eksklusivt design. Vores veganske tasker udleder mindre Co2 og er produkter vi aktivt har valgt at arbejde med for at skåne miljøet mest muligt.
 

Tidsløse og holdbare styles

Hos Rosemunde designer og skaber vi tøj i materialer af høj kvalitet i et tidsløst design, der kan holde sæson efter sæson. Disse styles forbliver således klassiske must-haves i din garderobe i mange år fremover. Med tøj fra Rosemunde kan du derfor tænke langsigtet og bæredygtigt. Vi håber derfor også, at du vil passe godt på dit tøj, vaske det ved lavere temperaturer og reparere huller så du kan bruge det igen og igen. Måske endda give det videre til andre, når du ikke har brug for det mere.
 

People

Rosemunde har i mange år haft et tæt samarbejde med vores leverandører. For at sikre det bedste samarbejde besøger vi produktionskontorerne rundt om i verden årligt for at sikre et sikkert og ligeværdigt arbejdsmiljø. I takt med vores rejse mod at blive et endnu mere bæredygtigt brand, undersøger vi i samarbejde med vores leverandører hvordan vi finder de mest miljøvenlige løsninger i forhold til forsendelser, materialevalg og emballage. Vi bruger plastikemballage til vores onlinebestillinger, men har netop gjort vores poser mindre og derved skåret brugen af unødig plastik væk. 
 

Transport

Hos Rosemunde, ønsker vi at transportere vores varer på den mest miljøvenlige måde. Dette betyder, at vi har valgt at benytte os at skibstransporten, da vi mener, at dette er den mest miljøvenligt transportform i modsætning til at flyve vores varer hjem.
 

Få returvarer

Hos Rosemunde modtager vi meget få reklamationer, hvilket betyder, at vi burger meget få ressourcer på returnering af varer og derved færre energimæssige ressourcer. 


Lagersalg

Vi har meget stor fokus på ikke at producere flere varer, end nødvendigt. Dette betyder, at vi efter en endt sæson ikke har mange varer tilbage på vores lager. Vi har derfor ikke mulighed for at invitere vores kunder til lagersalg.