Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

Cookie- og persondatapolitik


Rosemunde bruger cookies til at optimere brugeroplevelsen på www.rosemunde.dk og til den fortsatte udvikling af hjemmesiden. Konkret bruges cookies til at indsamle statistik og holde styr på, om besøgende er logget ind på www.rosemunde.dk.

Når du besøger www.rosemunde.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte i forhold til de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende Rosemundes hjemmeside giver du samtidig dit samtykke til vores cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig. I nogle tilfælde kan vi videregive din mailadresse til tredjepartsydelser som f.eks. Facebook og Google for at kunne annoncere relevante tilbud til dig online. Du kan altid framelde dig disse tilbud f.eks. via indstillingerne på din Facebook-profil.

 

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program og den kan ikke indeholde virus.

 

I hvor lang tid opbevarer vi cookies?
De cookies, der er sendt til dig fra dette website, vil blive opbevaret i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Hver gang du genbesøger vores website, starter perioden på ny. Du kan til enhver tid se dine gemte cookies i dine browserindstillinger.

 

Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie via indstillingerne i din browser.

 

Hvad bruges cookies til på vores website?
Vi bruger cookies for at fastlægge hvem der besøger vores website samt til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.

 

Persondatapolitik
Hos Rosemunde ApS (eller omtalt ”vi” i nedenstående stykke) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Vores persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Rosemundes måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
Rosemunde ApS
Staktoften 2
2950 Vedbæk
Danmark
CVR: 28860005
Tlf.: 39 64 01 90
E-mail: info@rosemunde.dk
 
Indsamling af personoplysninger
Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer, lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.
 
Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.
 
Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:
Når du køber varer online på www.rosemunde.dk
Når du tilmelder dig Rosemundes nyhedsbrev
Når du opretter en kundekonto på www.rosemunde.dk
Når du deltager i en af Rosemundes konkurrencer online
Når du accepterer vores cookiepolitik på www.rosemunde.dk
Når du følger Rosemunde på sociale medier som f.eks. Facebook eller Instagram
 
E-mailadresse og personlige oplysninger opsamles for at kunne levere den ønskede service til dig. Dermed kan dine oplysninger f.eks. genbruges, når du handler hos os, og du modtager persontilpasset markedsføring.


Anvendelse af personoplysninger
Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:
Gennemførelse af ordrer i vores webshop
Tilmelding til nyhedsbrev
Administration af kundeklub/loyalitetsklub
Administration af brugerkonto/profil
Deltagelse i konkurrencer eller andre events
Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder/rabatkoder
Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
Oversigt over købshistorik
Statistik
Øvrige markedsføringstiltag

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.
 
Rosemunde ApS fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.rosemunde.dk og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på internettet, når du forlader vores side. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Slutligt sælger vi eller videregiver vi ikke dine købsinformationer til tredjepart.

 

Videregivelse til andre dataansvarlige
Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

 

Overladelse til databehandlere
Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af Rosemundes anvendte fragtfirma. Ligeledes overlades dine personoplysninger til Rosemundes samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Rosemundes vegne, f.eks. i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Rosemundes vegne og i overensstemmelse med Rosemundes vejledning. 

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

 

Overførsel til tredjelande
Dine personoplysninger overføres til USA når du tilmelder dig vores nyhedsbrev via softwaren MailChimp. Formålet med Rosemundes nyhedsbrev er at vores loyale kunder skal kunne holde sig opdateret på de seneste nyheder fra Rosemunde ApS samt at modtage specielle tilbud på vores produkter. For at kunne sende disse nyhedsbreve til dig og administrere det visuelle look på vores nyhedsbreve, har vi brug for din mailadresse tilknyttes til MailChimp.

 

Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 4. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

 

Cookies
Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores ‘Cookiepolitik’, som du kan finde i toppen af denne side.

 

Sikkerhed
Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og vores webshop er drevet via en sikker SSL forbindelse anbefalet af Google. Du handler derfor sikkert, når du benytter www.rosemunde.dk til at handle online.

 

Tilbagekaldelse af samtykke
Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Rosemunde ApS. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte vores kundeservice.

 

Links til andre websites mv.
Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker. 

 

Ændringer af oplysninger mv.
Hvis du ønsker at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info@rosemunde.dk eller telefon 39 64 01 90. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

Rosemunde ApS
Staktoften 2
2950 Vedbæk
Danmark
CVR: 28860005
Tlf.: 39 64 01 90
E-mail: info@rosemunde.dk

 

Indsigt og klager
Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i punktet ovenfor. Derefter kan du også vælge at kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.