Whocopied.me

 

Internationalt miljø, stærk branding og passion. Disse er bare nogle af de egenskaber, der beskriver Rosemunde Copenhagen.

Hos Rosemunde ansætter vi løbende nye medarbejder og er derfor altid interesseret i at modtage henvendelser fra engagerede ansøgere, der er interesseret i en karriere hos Rosemunde Copenhagen.

Du kan enten søge en af de opslåede stillinger eller sende en uopfordret ansøgning til job@rosemunde.dk. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Vi søger:

 

 

PRIVATLIVSPOLITIK I FORBINDELSE MED REKRUTTERING

I forbindelse med at du sender en jobansøgning til Rosemunde, er det vigtigt at gøre dig bekendt med vores politik for behandling af dine personoplysninger. Dette gælder uanset, om du søger uopfordret eller på baggrund af et stillingsopslag.

Dataansvarlig og kontaktinformation

Rosemunde 
Staktoften 2
2950 Vedbæk
CVR-nr. 28 86 00 05

Hvis du søger en stilling på baggrund af et stillingsopslag, kan du kontakte den i opslaget anførte kontaktperson for nærmere oplysninger omkring den konkrete stilling. Har du spørgsmål til håndteringen af dine personoplysninger, kan du skrive til job@rosemunde.dk eller ringe til 39 64 01 90.

Formål og retsgrundlag  

De personoplysninger, du afgiver i forbindelse med fremsendelse af din jobansøgning eller på anden vis som led i et rekrutteringsforløb, bliver alene anvendt og opbevaret til brug for gennemførelse af en rekrutteringsproces, samt i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Retsgrundlaget for behandlingen af de almindelige personoplysninger, du afgiver i forbindelse med din ansøgning, følger af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, b (opfyldelse af aftale) og databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, f (interesseafvejningsreglen).

I det omfang vi indhenter referencer, jf. nedenfor, er retsgrundlaget dit samtykke, jf. databeskyttelseslovens § 12, stk. 3.

Rosemunde behandler dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med den gældende persondatalovgivning.

Indhentning af referencer 

Rosemunde har en berettiget interesse i at finde de bedst egnede kandidater til et job, og vi kan derfor indhente referencer fra tidligere arbejdsgivere, uddannelsesinstitutioner eller andre relevante parter. Der indhentes dog ikke referencer, før du har givet dit samtykke. 

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke til indhentning af referencer tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor eller ved at give besked til den person, du har været i kontakt med i forbindelse med ansøgningsprocessen. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det derfor først virkning fra tilbagetrækningstidspunktet.

Følsomme oplysninger

Rosemunde indhenter ikke følsomme personoplysninger (herunder helbredsoplysninger) uden dit udtrykkelige samtykke. I forbindelse med din ansøgning opfordres du til at oplyse om eventuelle helbredsmæssige forhold, som har væsentlig betydning for dine muligheder for at udføre det job, du søger. 

Modtagere af dine personoplysninger

I tilfælde af, at vi benytter eksterne virksomheder i forbindelse med rekrutteringsprocessen – herunder rekrutteringsfirmaer, udbydere af personlighedstests etc. – vil dette fremgå af jobopslaget eller særskilt samtykke vil blive indhentet.

Opbevaring af personoplysninger 

Rosemunde opbevarer oplysninger om jobansøgere i it-systemer, som er placeret/hostes indenfor EU/EØS. Samarbejdet med leverandørerne er omfattet af skriftlige databehandleraftaler, som overholder de gældende regler. Rosemunde kontrollerer, at de anvendte databehandlere har tilstrækkelig it-sikkerhed.

Periode for opbevaring af personoplysninger 

Rosemunde opbevarer personoplysninger indtil vi har vurderet ansøgningen, og såfremt der er tale om et konkret stillingsopslag, indtil Rosemunde har gennemført og afsluttet rekrutteringsprocessen, dog maksimalt en periode på 6 måneder. Hvis du ansættes i Rosemunde, vil din ansøgning blive opbevaret i løbet af dit ansættelsesforhold. 

Rettigheder

I forbindelse med Rosemundes behandling af dine personoplysninger, har du følgende rettigheder:

  • Ret til indsigt i hvilke personoplysninger Rosemunde behandler om dig. Vi svarer inden rimelig tid, dog senest en måned efter din henvendelse
  • Ret til at få berigtiget fejlagtige oplysninger
  • Ret til at få slettet oplysninger, som ikke længere er relevante 
  • Ret til at gøre indsigelse mod uberettiget behandling
  • Ret til at klage til Datatilsynet (www.datatilsynet.dk)