Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

Levering

FRAGT OG LEVERING

  • Dine varer vil blive sendt med GLS.
  • Der pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på DKK 35,00 på ordrer under kr. 600,-.*
  • Køber du for mere end 600 DKK, får du gratis fragt med i dit køb*.
  • Hvis varen er behæftet med fejl, betaler Rosemunde naturligvis returporto.
  • Hvis du fortryder købet kan du sende varen retur, men du betaler selv denne returporto.
  • Gavekort kan ikke byttes.
  • Leveringstid 1-3 hverdage.

 

LEVERINGSTID

Hos Rosemunde bestræber vi os på den allerbedste kundeservice. Vores mål er derfor at ekspedere vores onlineordrer så hurtigt som muligt. Din ordre afsendes hurtigst muligt og vi har en forventet leveringstid på 1-3 hverdage. Vores ambition er dog at levere alle danske ordrer på 1-2 dage. 

 

Du vil automatisk modtage en e-mail, når din ordre afsendes fra vores lager. Du er altid meget velkommen til at kontakte os for præcis information om din ordre.

Skulle der mod forventning opstå forsinkelse på eller problemer med din levering vil du blive kontaktet af Rosemunde Webshop. Rosemunde.dk tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

 

FORTRYDELSE AF KØB

Hvis du fortryder dit køb, må du ikke blot nægte modtagelsen af pakken. Du skal i dette tilfælde tydeligt give Rosemunde besked på e-mail info(at)rosemunde.dk om at du har fortrudt dit køb.

Hvis du nægter at modtage pakken, så den automatisk returneres til Rosemunde, vil du blive opkrævet forsendelsesomkostninger og gebyr for håndtering af returforsendelsen. Beløbet for returforsendelsen og gebyret modregnes inden tilbagebetaling til dig.  Når du fortryder et køb, får du pengene for leveringen retur som følge af gældende lovgivning.

Bemærk at Rosemunde ikke er forpligtet til at tilbagebetale pengene til kunder, før Rosemunde har modtaget kundens meddelelse om fortrydelse. Lovgivningen betyder at hvis du ikke henter en varer i en pakkeshop, som derefter returneres til Rosemunde, så er vi ikke forpligtet til at tilbagebetale dig pengene, før vi får besked om, hvad der skal ske med pakken.

 

AFHENTNING I PAKKESHOPS
Hvis din pakke ligger til afhentning i en pakkeshop, er du selv ansvarlig for at få den hentet. Henter du ikke pakken inden for fristen, vil pakken som regel blive returneret til Rosemundes lager, og du skal som udgangspunkt selv betale for returforsendelsen som vil blive opkrævet igennem din refundering for varerne.

 

*FÆØERNE, GRØNLAND OG ISLAND

Ønske du at bestille fra vores webshop til Fæøerne, Grønland eller Island er der gratis fragt ved køb over 2.500 DKK. Køb under 2.500 DKK på Fæøerne, Grønland og Island koster300 DKK i fragt/levering. Forventet leveringstid er 1-3 uger.

 

LEVERING AF JULEGAVER

Du kan bestille dine julegaver til Danmark t.o.m. den 18. december. Internationale pakker skal bestilles senest d.18. december. Alle julegaver kan byttes t.o.m. d. 8. januar det efterfølgende år.

 

KONTAKT

Rosemunde ApS

Staktoften 2

DK-2950 Vedbæk

Tlf.: +45 39 64 01 90

E-mail: info@rosemunde.dk

CVR.no. 28 86 00 05

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag-Fredag 9.00-16.00