FRI FRAGT OVER 600 KR / LEVERING 1-3 DAGE / 14 DAGES RETURRET

/ Log ind /

Persondatapolitik

Hos Rosemunde ApS (eller omtalt ”vi” i nedenstående stykke) prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Rosemunde ApS måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

 

1. Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

 

Rosemunde ApS
Staktoften 2
2950 Vedbæk
Danmark
CVR: 28860005
TLF: 39640190
Mail: info(at)rosemunde.dk

 

2. Indsamling af personoplysninger

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.

 

Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.

 

Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:

 

  • Når du køber varer online på www.rosemunde.dk
  • Når du tilmelder dig Rosemunde ApS’s nyhedsbrev
  • Når du opretter en kundekonto på www.rosemunde.dk
  • Når du deltager i en af Rosemunde ApS’s konkurrencer online
  • Når du accepterer vores cookiepolitikwww.rosemunde.dk
  • Når du følger Rosemunde ApS på sociale medier som fx Facebook eller Instagram

Den e-mailadresse og personlige oplysninger opsamles for at kunne levere den ønskede service til dig. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Rosemunde ApS flere gange.

 

3. Anvendelse af personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:

 

  • Gennemførelse af ordre i vores webshop
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Administration af kundeklub / loyalitetsklub
  • Administration af brugerkonto / profil
  • Deltagelse i konkurrencer eller andre events
  • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder/rabatkoder
  • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
  • Oversigt over købshistorik
  • Statistik
  • Øvrige markedsføringstiltag

 

Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

 

Rosemunde ApS fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender www.rosemunde.dk og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart.

4. Videregivelse til andre dataansvarlige

Dine personoplysninger videregives ikke til en tredjepart uden din tilladelse. Det kan dog under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

5. Overladelse til databehandlere

Oplysninger til brug for vareleverance overlades til det af Rosemunde ApS anvendte fragtfirma. Ligeledes overlades dine personoplysninger til Rosemunde ApS samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Rosemunde ApS vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Rosemunde ApS vegne og i overensstemmelse med Rosemunde ApS instruks. 

 

 

I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.

6. Overførsel til tredjelande

Dine personoplysninger overføres til USA når du benytter vores online chat funktion. Rosemunde ApS har truffet afgørelse, om at beskyttelsesniveauet er tilstrækkeligt i USA og din email-adresser bliver gemt i vores online chat-system for at kunne besvare din henvendelse og for at undgå spam. Vi benytter ikke disse data til annoncering til dig.

 

 

Dine personoplysninger overføres til USA når du tilmelder dig vores nyhedsbrev via softwaren MailChimp. Formålet med Rosemunde's nyhedsbrev er at vores loyale kunder skal kunne holde sig opdateret på de seneste nyheder fra Rosemunde ApS, samt at modtage specielle tilbud på vores produkter. For at kunne sende disse nyhedsbreve til dig og administrere det visuelle look på vores nyhedsbreve, har vi brug for din mailadresse tilknyttes til MailChimp.

7. Sletning af personoplysninger

Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelsen af et eller flere af de formål, som fremgår ovenfor af pkt. 4. Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

8. Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: cookiepolitik

9. Sikkerhed

Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger til sikring af, at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerhedspolitiske standarder. Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og integriteten af dine personlige oplysninger og vores webshop er drevet via en sikker SSL forbindelse anbefalet af Google. Du handler derfor sikkert når du benytter www.rosemunde.dk til at handle online.

10. Dine rettigheder

Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter reglerne herom. Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du har givet til os, og til at få transmitteret disse oplysninger til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).

11. Tilbagekaldelse af samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde eventuelle samtykker, som du måtte have afgivet til Rosemunde ApS. Vi vil herefter slette dine oplysninger, medmindre vi kan fortsætte behandlingen på andet grundlag. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte os på info(at)rosemunde.dk eller telefon 39640190.

 

12. Links til andre websites mv.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller til integrerede websites. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre selskabers websites eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre websites, opfordres du til at læse indehaverens politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker 

13 Ændringer af oplysninger mv.

Hvis du ønsker, at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, ønsker at få adgang til de personoplysninger, der behandles om dig, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, kan du rette henvendelse til os på info(at)rosemunde.dk eller telefon 39640190. Du kan også skrive til os på følgende adresse:

 

Rosemunde ApS
Staktoften 2
2950 Vedbæk
Danmark
CVR: 28860005
TLF: 39640190
Mail: info(at)rosemunde.dk

 

14. Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet i pkt. 14 ovenfor. Derefter kan du også vælge at kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.