Fri fragt over 600 kr / Levering: 1-3 dage / Gaver byttes t.o.m. d. 2 Jan.*

/ Log ind /

RETUR

Rosemunde yder 14 dages fuld returret på køb fra vores webshop, gældende fra den dag du har modtaget dine varer.

Ønsker du at gøre brug af returretten, kan du nemt og hurtigt spare penge på retufragten via vores "Easy-to-Print" returlabel, hvor du kan købe en returlabel til returforsendelsen.

LÆS MERE OG KØB EN ROSEMUNDE RETURLABEL >>

 

Vil du sende retur fra andre lande end Danmark, kan du selv stå for fragten ved udfylde nedenstående returseddel og sende erhvervspakken til:

 

>> Download Returseddel <<

 

ROSEMUNDE APS

Att.: Webshop kundeservice

Staktoften 2

2950 Vedbæk

 

HUSK: Send din pakke som erhvervslevering, da vi ikke kan tilbyde at afhente alle vores returforsendelser i lokale pakkeshops. Når du sender som erhvervslevering, vil postmanden forsøge at levere inden for normal arbejdstid.

 

VIGTIGT VEDR. RETUR
Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb ønskes retur. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at prøve varen som i en fysisk butik. Returvarer skal returneres med hangtag, i original emballage og med kopi af fakturaen. Defekte eller beskadiget varer skal ikke returneres med original emballage og hangtag.

 

DERFOR HENTER VI IKKE RETURPAKKER INDLEVERET TIL EN PAKKESHOP

Rosmunde sender til kunder over hele verden og vi har derfor ligesom alle andre webshops et stor antal af returpakker. Returpakkerne leveres til forskellige pakkeshops rundt omkring i lokalområdet og vi kan desværre ikke tilbyde hver dag at køre hele lokalområdet igennem for at opsamle returpakker. Vi håber meget på din forståelse og tilbyder i stedet vores online returlabel.

 

OMBYTNING I VORES BUTIK I CHARLOTTENLUND

Hvis du medbringer din ordrebekræftelse og varerne i original stand, kan du ombytte dit køb på webshoppen i vores butik i Charlottenlund. Du kan ikke få pengene tilbage i butikken, dette skal foregå ved at sende varerne retur til vores hovedkontor. Du kan ombytte i butikken til andre farver og størrelser eller købe andre styles til samme eller merpris. Adressen er Jægersborg Alle 35, 2920 Charlottenlund.

 

JULEGAVER

Varer købt mellem den 29 november og den 20. december kan byttes t.o.m. den 2. januar det efterfølgende år. 

 

GRATIS RETURPORTO MED PAYPAL

Hvis du bestiller dine varer og betaler med PayPal på rosemunde.dk, vil du have mulighed for at sende dine varer gratis retur til Rosemunde. Det kræver at du først aktiverer gratis returporto på din PayPal profil. For yderligere spørgsmål anbefaler vi at du tager kontakt til PayPal's egen kunderservice. Du kan læse mere om aktiveringen her >>

 

PRISER VED VÆRDIFORRINGELSE:

  • Manglende hangtag: pris 120 kr./ EUR 16,00
  • Manglende eller beskadiget original emballaget: pris 50 kr. / EUR 7,00
  • Returneres brugt tøj, så vil tøjets værdi være forringet med 30%-90%, dette afhænger direkte af den stand tøjet forefindes i når det modtages. Rosemunde vurderer tøjets stand og værdi.

 

Note: Vi forventer at modtage din returvare i samme stand som du modtog den.

 

HVORDAN RETURNERES?

Returneringen af varer sker for egen regning og eget ansvar. Vi anbefaler, at du sender retur som pakke, hvor der er forsikring og mulighed for at track and trace.

Der kan ikke returneres eller ombyttes i vores øvrige brand stores, da der er tale om forskellige juridiske enheder.