Whocopied.me

Rosemunde ApS har 14 dages fuld returret på køb fra vores webshop fra den dag du har modtaget din ordre, såfremt

du ønsker at sende retur til os send da en mail på info@rosemunde.com.

 

Levering af online ordrer - vilkår og betingelser julen 2020

Fra den 2. december 2020 til den 24. december 2020 kan alle varer, der er købt på Rosemunde, returneres til og med den 8. januar 2021. Det er fortsat vores normale returbetingelser som gør sig gældende i nævnte periode. Vores sidste leveringsdato i forhold til julegaveindkøb er den 21. december 2020, hvor ordren skal placeres inden kl. 12.00 for tidsnok levering i Danmark. Mens sidste leveringsdato ved internationale leveringer er den 18. december 2020.

Sådan laver du en returnering via Rosemunde.com

 1. Udskriv og udfyld returseddel her.

 2. Vedlæg din returseddel med i returpakken.

 3. Køb forsendelse til din returpakke på eksempel https://www.pakke.dk/sendpakkemedgls. HUSK pakken skal sendes til en erhvev adresse:
   

  Rosemunde ApS
  Att: Webshop Kundeservice
  Staktoften 2
  2950 Vedbæk

   
 4. Når Rosemunde modtager din pakke, returnere vi dine penge, bemærk at ved evt. skader eller mangler fratrækkes der et beløb. Der er op til 5-7 hverdages behandlingstid på returpakker.

 5. Har du betalt med mastercard kan der gå op til 30 dage før din bank returnere pengene, Visa/dankort er normalt dag til dag.

 

Husk pakken skal sendes som erhvervslevering.

Vi beder dig venligst om at sende tøjet retur i samme tilstand og emballage som du modtog det.
Se venligst vores retur video her:

 

Retur og gebyr

Returvarer skal returneres med hangtag, i original emballage og med kopi af fakturaen Varerne skal returneres som den var pakket ind i ved modtagelsen, hvis det fulde beløb ønskes retur. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at prøve varen eksempel i en fysisk butik.

Defekte eller beskadiget varer skal ikke returneres med original emballage og hangtag. Nye vare skal returneres, så de kan sælges som nye varer til andre kunder, præcis som i en fysisk butik.

Vi beder dig derfor være opmærksom på at emballage og tøj ikke krølles eller bliver beskadiget under retur forsendelsen.

 

Priser ved værdiforringelse

Manglende hangtag fratrækkes der 120 DkK eller 16 EUR. Returneres tøjet efter at være brugt afhænger prisen af den stand det forefindes i når vi modtager dette. Rosemunde vurderer tøjets stand og værdi normalt er dette mellem 30% til 90% grundet det er svært at sælge derefter. Vi forventer at modtage din returvare i samme stand som du modtog den.

 

Fortrydelse inden levering

Fortryder du købet inden du har modtaget varen fra den valgte fragtmand, skal du hurtigst muligt give besked til Rosemunde på telefon: +45 39 64 01 90 eller E-mail: info@rosemunde.com

Undlad gerne at lade være med og afhente forsendelsen eller nægte modtagelse af din ordre. Dette er gældende lovgivning for Jvf. dansk e-handel.

 

Fortrydelse af hele ordren eller tilbud med rabatkoder og pakketilbud

Som udgangspunkt tilbyder Rosemunde delvise refunderinger. Dette betyder, at hvis du har købt 5 produkter og ønsker at returnere det ene produkt, men beholde de 4 andre, så kan du godt gøre dette. Leveringsomkostningerne refunderes kun hvis alle produkterne returneres. Derudover gælder følgende regler vedr. delvis fortrydelse:


Pakketilbud 
Hvis du fortryder et køb af eksempel et pakketilbud, som "Køb 3 betal for 2", så kan du ikke kun returnere 1 af produkterne. I dette tilfælde skal du returnere alle 3 produkter. Du kan umiddelbart godt ombytte til en anden farve eller størrelse, hvis det indgår i betingelserne på 1 eller flere af produkterne, hvis forsendelsen foregår inde for Danmark. Vi anbefaler at du kontakter kundeservice, hvis du ønsker at ombytte et pakketilbud.


Rabatkoder
Hvis du har foretaget et køb med en rabatkode, kan du som udgangspunkt godt ombytte enkelte produkter fra din order, medmindre andet er oplyst i betingelserne på en evt. kampagne e.lign. Bemærk dog hvordan rabatten er fratrukket din order. Er denne fratrukket hele beløbet af ordren? er der tale om et pakketilbud? hvor ovenstående punkt er gældende. Er rabatten fratrukket på det enkelte varenummer, er der tale om en rabatkode tilknyttet det enkelte produkt. Hos Rosemunde kan du godt returnere produkter på tilbud med eller uden rabatkode.

Kunden betaler for returfragten og pakken sendes direkte til Rosemunde ApS, hvis du fortryder dit køb.

 

Gratis retur med PayPal

Hvis du bestiller dine varer og betaler med PayPal på Rosemunde.com vil du have mulighed for at sende dine varer gratis til Rosemunde ApS. Det kræver at du først aktiverer gratis returporto på din PayPal profil. For yderligere spørgsmål anbefaler vi at du tager kontakt til PayPal's kunderservice. Du kan læse mere om aktiveringen her.
 

Rosemunde kan desvære ikke hjælpe med denne service hos PayPal.