✓ Gratis fragt over 600 kr ✓ Hjemmelevering: 1-2 dage ✓ 14 dages returret

✓ Gratis fragt over 600 kr ✓ Hjemmelevering: 1-2 dage ✓ 14 dages returret

Returnering

Returnering Ombytning Reklamation

 


Rosemunde ApS har 14 dages fuld returret på køb fra vores webshop, gældende fra den dag du har modtaget dine varer. Husk at informere Rosemunde på info(at)rosemunde.com om at du gerne vil gøre brug af din returret, såfremt du ønsker at sende retur til os.

GUIDE: Sådan laver du en returnering via Rosemunde.dk

 1. Udskriv og udfyld returseddel her >>

 2. Vedlæg din returseddel med i returpakken sammen med returprodukterne.

 3. Køb forsendelse til din returpakke på dit lokale postkontor. HUSK at fortælle at pakken skal sendes som erhvervspakke. Adressen du skal sende til er:

  1. Rosemunde ApS
   Att: Webshop Kundeservice
   Staktoften 2
   2950 Vedbæk

 4. Når Rosemunde modtager din returpakke, får du pengene tilbage fratrukket et beløb ved evt. skader eller mangler. Der er normalt op til 5 hverdages behandlingstid på returpakker, men vi bestræber os på at gøre det hurtigst muligt.

 

 

HUSK: Send din pakke som erhvervslevering, da vi ikke kan tilbyde at afhente alle vores returforsendelser i lokale pakkeshops. Når du sender som erhvervslevering, vil postmanden forsøge at levere inden for normal arbejdstid. Rosmunde sender til kunder over hele verden og vi har derfor ligesom alle andre webshops et stor antal af returpakker. Returpakkerne leveres til forskellige pakkeshops rundt omkring i lokalområdet og vi kan desværre ikke tilbyde hver dag at køre hele lokalområdet igennem for at opsamle returpakker. Vi håber meget på din forståelse og tilbyder i stedet vores online returlabel.

 

Vi beder dig venligst om at sende tøjet retur, i samme tilstand som du modtog det. Vi anbefaler at se videoen her:

VIGTIGT VEDR. RETUR OG GEBYR

Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb ønskes retur. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at prøve varen som i en fysisk butik. Returvarer skal returneres med hangtag, i original emballage og med kopi af fakturaen. Defekte eller beskadiget varer skal ikke returneres med original emballage og hangtag. Nye vare skal returneres, så de kan sælge som nye varer til andre kunder, præcis som i en fysisk butik. Vi beder dig derfor være opmærksom på at emballage og tøj ikke krølles under returforsendelsen.

PRISER VED VÆRDIFORRINGELSE:

Manglende hangtag

 Pris

120 kr./ EUR 16,00

Manglende eller beskadiget originalemballage:

Pris 

50 kr. / EUR 7,00

Returnering af brugt tøj afhænger direkte af den stand tøjet forefindes i, når det modtages. Rosemunde vurderer tøjets stand og værdi.

Tøjets værdi vil være forringet med 30%-90%

 

Note: Vi forventer at modtage din returvare i samme stand som du modtog den.

 

JULEGAVER

Varer købt fra den 3. december kan byttes t.o.m. den 8. januar det efterfølgende år. 

 

FORTRYDELSE INDEN LEVERING

Fortryder du købet inden du har modtaget varen fra fragtmanden, skal du give besked til Rosemundes kundeservice på telefon: +45 39 64 01 90 eller E-mail: info@rosemunde.dk 

Det er ikke nok at lade være med at afhente forsendelsen eller nægte modtagelse af varen. Dette er gældende lovgivning for alt e-handel.

DELVIS FOTRYDELSE OG FORTRYDELSE AF TILBUD MED RABATKODER OG PAKKETILBUD

Som udgangspunkt tilbyder Rosemunde delvise refunderinger. Dette betyder, at hvis du har købt 5 produkter og ønsker at returnere det ene produkt, men beholde de 4 andre, så kan du godt gøre dette. Leveringsomkostningerne refunderes kun hvis alle produkterne returneres. Derudover gælder følgende regler vedr. delvis fortrydelse:

 • Pakketilbud: Hvis du fortryder et køb af en pakketilbud, som fx "Køb 3 toppe, betal kun for 2", så kan du ikke returnere 1 af toppene. I dette tilfælde skal du returnere alle 3 toppe. Du kan som udgangspunkt godt ombytte til en anden farve, hvis det indgår i betingelserne på 1 eller flere af toppene, hvis forsendelsen foregår inde for Danmarks grænser. Vi anbefaler at du kontakter kundeservice, hvis du ønsker at ombytte et pakketilbud.
 • Rabatkoder: Hvis du har købt via en rabatkode, kan du som udgangspunkt godt ombytte enkelte produkter fra din order, medmindre andet er oplyst i betingelserne på en evt. kampagne e.lign. Bemærk dog hvordan rabatten er fratrukket din order. Er rabatten fratrukket hele beløbet af ordren, er der tale om et pakketilbud - hvor ovenstående punkt er gældende. Er rabatten fratrukket på det enkelte varenummer, er der tale om en rabatkode tilknyttet det enkelte produkt. Hos Rosemunde kan du godt returnere produkter på tilbud med eller uden rabatkode.

 

Husk at du selv skal betale for returfragten, hvis du fortryder dit køb hos Rosemunde ApS.

GRATIS RETUR MED PAYPAL

Hvis du bestiller dine varer og betaler med PayPal på rosemunde.dk, vil du have mulighed for at sende dine varer gratis retur til Rosemunde. Det kræver at du først aktiverer gratis returporto på din PayPal profil. For yderligere spørgsmål anbefaler vi at du tager kontakt til PayPal's egen kunderservice. Du kan læse mere om aktiveringen her >>
BEMÆRK at Rosemunde intet har med denne service at gøre, som foregår igennem PayPal.