Whocopied.me

 

Du kan selvfølgelig altid fortryde dit køb hos Rosemunde. Så hvis du ønsker at returnere din ordre, har du altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager din pakke. 

 

Returnering: 

1. Pak varerne i samme ubrugte stand som ved modtagelse. Herunder ingen tegn på slid, pletter eller øvrige skader samt lugte af udefrakommende karakter såsom parfume og røg. Vores emballageposer kan genbruges. 

 

2. Udfyld og vedlæg den medsendte returseddel i din returpakke. Hvis den originale returseddel mangler, kan du downloade og udskrive en ny her.

 

3. Køb returforsendelse og indlever pakken. Returfragten er for egen regning. Vi anbefaler derfor at tilkøbe Track & Trace nummer, idet du bærer ansvar og risiko for varen fra tidspunktet for varens levering til forsvarlig returnering. Returpakken skal sendes til nedenstående erhvervsadresse: 

 

Rosemunde ApS

Att.: Webshoppen

Staktoften 2

2950 Vedbæk

 

Der hæftes for eventuel værdiforringelse, der skyldes anden håndtering end hvad der anslås for nødvendig for at vurdere varens egenskaber og funktionalitet, som ved et køb i fysisk butik. Dertil gælder følgende betingelser: 

 

- Manglende hangtag afregnes 120 DKK eller 16 EUR

- Manglende eller beskadiget originalemballage 50 DKK eller 7 EUR

- Returnering af brugt tøj afhænger derfor direkte af den stand tøjet forefindes i, når returvaren modtages hos Rosemunde. Som udgangspunkt vurderes tøjets værdi være forringet med 30-90 %.

 

4. Når vi har modtaget din returpakke, bliver beløbet tilbagebetalt fratrukket evt. fragtgebyr, skader og/eller fejl og mangler. Der er normalt 5-7 hverdages behandlingstid, men vi bestræber os på at behandle din returnering så hurtigt som muligt.   

Bemærk at det er muligt at returnere en eller flere varer i din ordre som ikke ønskes at beholdes. Proceduren er den samme som angivet ovenfor. Dog refunderes leveringsomkostningerne kun såfremt alle varer i ordren returneres.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@rosemunde.dk.