Whocopied.me

GUIDE TIL DEN PERFEKTE OFFICE GARDEROBE

oprettet d.

GUIDE TIL DEN PERFEKTE OFFICE GARDEROBE

Hos Rosemunde ønsker vi at give vores kunder a luxury feeling – every day. Dette indebær at vi tilbyder elegante og feminine styles i kvalitets materialer, som gør vores styles både komfortable, men også stilfulde. Vi ønsker at vores kunder skal føle sig selvsikre og godt tilpas når de bær Rosemunde. Derfor har vi stor fokus på at designe tøj til jer, som både er stilfuldt og komfortabelt, og som både kan bruges på kontoret samt til de forskellige arrangementer der måtte være i forbindelse med arbejdet. For at hjælpe jer på vej til at skabe den perfekte office garderobe, har vi fundet nogle af vores bedste office styles frem til jer.

 

 

Et must-have i office garderoben er et lækkert feminint jakkesæt. Vores jakkesæt er designet med stretch, for at gøre det komfortabelt at have på i løbet af en lang arbejdsdag. Både blazer og bukserne fra jakkesættet har en rigtig fin pasform. Jakkesættet kan sagtens bruges hver for sig, hvis man ønsker et mere afslappet look. En silkeskjorte er også altid en god style at have i sin office garderobe. Vores silkeskjorte har et elegant fit og kan nemt styles under en blazer eller sammen med vores blondenederdel, for at få et feminint outfit. Vores blondenederdele fås i flere forskellige farver, og er en skøn statement style at have i sin garderobe, hvis man ønsker at pifte et outfit om med lidt blonder og farve.
Hvis man godt kan lide et edgy men stadig elegant look, så er vores læderbukser et must i din office garderobe. Vores læderbukser har et slim fit med en fin lynlåsdetalje i siden, som giver lidt ekstra kant til looket. Læderbukserne kan styles sammen med en lækker skjorte eller en blondebluse, for at tilføje lidt feminint til outfittet. Cashmere er også altid en sikker vinder i ens garderobe. En lækker cashmere pullover kan nemt styles ud over en skjorte for et afslappet med professionelt look.

 

 

Statement styles og accessoires er også vigtige at have i sin office garderobe. En statement style eller en god accessoires kan løfte et mere enkelt outfit. Ofte er der ikke altid tid til at nå hjem fra arbejde inden man skal videre ud. Derfor er en statement style eller en god accessories perfekt til at tilføje lidt ekstra til et Day to Night outfit.

Vi håber at denne guide har givet dig lidt inspiration til at sammensætte din egen perfekt office garderobe. Se flere styles under ”Office outfit”.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar