Whocopied.me

DEN ULTIMATIVE VISKOSE GUIDE

Oprettet d.

DEN ULTIMATIVE VISKOSE GUIDE

Viskose taber 50% af sin styrke i våd tilstand og din viskose skjorte eller kjole må derfor ikke lægges i blød og du skal være ekstra forsigtig med at trække og vride i dem. For det andet skal du være opmærksom på ikke at vaske viskose ved for høje temperaturer. Skjorten og kjolen skal behandles nænsomt og vaskes ved skånsom maskinvaske - følg derfor altid vaskeinstruktionerne i tøjet.

 

Desuden skal det nævnes at viskose kan krympe mange centimeter ved vask. De fleste centimeter kommer dog igen når du stryger det tilbage til facon og/ eller tager det i brug. Varmen fra strygejernet og kroppen får nemlig viskosen til at give sig.

 

Dog skal du være opmærksom på at viskose generelt vil krybe en smule. Vær derfor opmærksom på, at du ikke køber tøj, der er til den lille side, da det vil krybe samt skrider i sømmene, hvis det strammer. Husk endeligt at det altid er en god ide at vaske og stryge sit tøj på vrangen, så du ikke ødelægger de smukke overflader.

 

Tøv ikke med at købe den skønne viskose kjole du ønsker dig, følg blot vaskeanvisningerne og pas godt på den, så har du den i din garderobe længe.

 

Rosemunde designer også udvalgt tøj i viskose. Se vores udvalg af tøj her >>


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar