Fri fragt over 600 kr / Levering: 1-3 dage / 14 dages fuld retur*

/ Log ind /

Den ikoniske silketop

Oprettet d.

Den ikoniske silketop

Hos Rosemunde ønsker vi at tilbyde alle kvinder “a luxury feeling – every day", og hvad der bedst definerer hverdagens luksus hos Rosemunde er vores ikoniske silketoppe, der så dagens lys tilbage i 2004, da Rosemunde blev grundlagt.

 

Til vores silketoppe bruger vi kun den fineste silke til rådighed, i en blanding af 70% silke og 30% bomuld.

 

Silke- og bomuldskombinationen gør det muligt for din hud at ånde og regulere din kropstemperatur for eksempel så hjælper silketoppen dig med at holde varmen, når det er koldt.

 

Produktionen af ​​kinesisk silke har en rig historie tilbage fra flere tusinde år, og hos Rosemunde samarbejder vi med kun de mest erfarne leverandører af silke, der høster, spinder og væver silke - et møde mellem traditionsrige færdigheder og moderne design.

 

Vores Rosemunde-silketoppe er strikket som et rør uden sidesømme, hvilket giver en god pasform uanset kropsform og tilbyder et højt niveau af komfort og funktionalitet. Funktionalitet og kvalitet er bærende for vores silketoppe og vi brænder for at skabe en følelse af luksus – hver dag.

 

Toppen er perfekt til lag-på-lag under en cardigan, skjorte eller blazer, når det er koldt. På varme sommerdage kan toppen bæres som den er og er perfekt til et par shorts eller en nederdel.

 

Hver sæson kommer toppen i nye elegante farver og er et absolut must-have i enhver basisgarderobe.

 

Rosemunde silketoppe

SE ALLE SILKETOPPE