Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

FESTTOPPE

Oprettet d.

FESTTOPPE

Under kategorien ”FESTTOPPE” kan du blive inspireret til at finde den helt rigtige festtop til næste særlige begivenhed.

Toppe fra Rosemunde er perfekte til en aften i byen, da de er designet i et blødt materiale, som gør pasformen utrolig behagelig, og derudover skaber toppene et eksklusivt og feminint look. Rosemunde tilbyder elegante og feminine festtoppe til enhver lejlighed, som kan styles på mange forskellige måder.

 

Brug toppen under en blazer eller til en nederdel for et stilfuldt og sofistikeret look. Eller vælg en top med print og sammensæt den med et par læderbukser for et mere feminint og forførende look.

En top med fuldblonde kan ligeledes styles på forskellige måder afhængig af, hvilket look du ønsker. Skab et feminint look ved at vælge en blondetop med ærmer og løs pasform og sammensæt den med en a-formet nederdel. Vælg en top, som er tætsiddende og designet med transparent blondemateriale og sammensæt den med en pencil skirt for et mere sensuelt look.

 

Vi ønsker at tilbyde kvinder et stort udvalg af toppe til forskellige begivenheder og samtidig skabe følelsen af høj komfort. Vores bløde og luksuriøse materialer er ideelle, da du vil føle dig behageligt tilpas og samtidig se feminin og elegant ud. Vælg din favorittop og sammensæt den med andre styles fra Rosemunde for at opnå det helt perfekte aften-look.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar