Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 kr / Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 kr / Levering 1-3 hverdage

DEN ULTIMATIVE CASHMERE GUIDE

Oprettet d.

DEN ULTIMATIVE CASHMERE GUIDE
Cashmere i strik er ubeskrivelig blødt, lækkert og varmt da der er mere luft i fibrene, og hvis du følger disse pleje- og vaskeanvisninger kan din strik holde i lang tid.
 
Du vil ikke kunne undgå at din pullover eller cardigan fnulrer, og du vil især opleve, at strikken danner fnuller på undersiden af ærmet, hvor strikken gnider mod hinanden. Du kan enten fjerne fnuller med hænderne eller vælge at fjerne det med den lille kam, som følger med, når du køber en cashmere blend strik eller pullover fra Rosemunde. Med tiden vil din strik fnulre mindre og mindre.
 
 
Cashmere og uld har en helt unik selvrensende effekt, og da din strik fra Rosemunde indeholder både uld og cashmere, betyder det, at det ikke er nødvendigt at vaske din strik så ofte. Du kan blot hænge den til luftning udenfor eller tage den med på badeværelset, når du tager brusebad.
 
Når du skal vaske din cashmere strik anbefaler vi, at du vasker den i hånden eller maskinvask på uldprogram ved max 30 grader. Cashmere må ikke lægges i blød eller vrides. Vi anbefaler altid, at du følger vaskeinstruktionerne i tøjet. Efter vask kan du med fordel stryge din uld / cashmere strik, da dette vil holde den pæn i længere tid.
 
Undgå at hænge din cashmere strik til tørre på en bøjle - læg den i stedet for glat på et håndklæde og lad den tørre ved stuetemperatur. Ligeledes anbefaler vi, at din cashnmere strik ligger pænt foldet sammen i skabet frem for at hænge på bøjle, da det kan ødelægge strikken. 
 
Trends kommer og går, men en strik i klassisk design og farve, som du passer rigtig godt på, vil du kunne have i din garderobe i mange sæsoner.
 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar