Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

KJOLER

Oprettet d.

KJOLER
 
Efteråret er lig med fine kjoler til fest og særlige lejligheder. Foråret betyder kjoler til konfirmationen, eller hvis du er en af de heldige, der er inviteret med som gæst til et bryllup i løbet af sommeren. I vintermånederne er der både de hyggelige julearrangementer og ikke mindst nytårsaften – der er altid en god anledning til at købe en ny kjole.
 
Kjoler kan bruges til både hverdag og fest, og hvis du sætter de helt rigtige accessories til, alt efter anledning, kan kjolen bruges flere gange, og du undgår derved, at den blot hænger inde i klædeskabet uden at blive brugt igen.
 
 
Hos Rosemunde har vi nye kjoler med hver sæson i lækre kvaliteter med blondedetaljer i klassiske nuancer, men også kjoler i skønne farver og prints. Uanset sæson kan du bruge din kjole hele året rundt, hvis du kombinerer den med de rette accessories. Du kan vælge at style din kjole med et par smalle læderbukser eller jeans og et par glimmerstrømper ned i sneakers  eller stiletter.
 
Sommerkjolen kan bruges med strømpebukser og en elegant blazer eller en varm cardigan på de kølige dage. Den lille sorte blondekjole kan naturligvis styles med et par stilletter, men også med et par cool støvler og en cool taske. Med få accessories har du en kjole, der kan passe til enhver lejlighed.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar