Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 DKK / Levering: 1-3 hverdage

TOPPE TIL PIGER

Oprettet d.

TOPPE TIL PIGER
Det er tid til undertrøjer igen, og vores populære silketoppe til piger er perfekte til netop dette. Silketoppe fra Rosemunde er af høj kvalitet med ønsket om komfort kombineret med følelsen af luksus - hver dag.  
 
Produktionen af kinesisk silke har en lang historie bag sig. Hos Rosemunde samarbejder vi med eksperter på området, som både høster, spinder og væver silketøjet – et møde mellem historisk erfaring og moderne design. Vi gør kun brug af det fineste silke med kompositionen 55% silke og 45% bomuld. Kombinationen af silke og bomuld gør, at huden kan ånde og samtidig bliver din datters kropstemperatur reguleret, hvilket hjælper hende med at holde varmen, når det er koldt. Vores silketoppe er rundstrikkede som tubetoppe uden sidesømme, hvilket resulterer i en god pasform og tilbyder et højt niveau af komfort med fokus på funktionalitet – designet til at give pigerne mulighed for at opleve hverdagen på deres vilkår.
 
De populære toppe til piger findes i flere forskellige farver. Udover de klassiske farver som grå, sort, blå og hvid vil der altid være nye spændende farver at finde i kollektionen.

 
Følg @rosemundekids på Instagram
På @rosemundekids kan du følge med i nyheder, udsalg, unikke giveaways og ikke mindst opleve og lade dig inspirere af reposts af søde piger i tøj fra Rosemunde. Kunne du også tænke dig at vise os billeder af din skønne pige, så skal du bruge hashtagget #rosemundegirls på Instagram. Vi glæder os til at se jeres skønne Rosemundepiger.




Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar