Whocopied.me

✓ Gratis fragt over 600 kr ✓ Hjemmelevering: 1-2 dage ✓ 14 dages returret

✓ Gratis fragt over 600 kr ✓ Hjemmelevering: 1-2 dage ✓ 14 dages returret

GUIDE TIL FESTIVAL OUTFITS

Oprettet d.

GUIDE TIL FESTIVAL OUTFITS

 

Festivalsæsonen 2019 nærmer sig, og det er derfor tid til at finde de perfekte festivallooks.
Roskilde, Smukfest, Vig festival, Musik i Lejet - skal du på én eller flere af de mange festivaller i Danmark i år? Så har vi her samlet vores bud på de outfits, som passer perfekt til sommerens mange festivaler landet over.

 

Solen skinner, musikken er høj, vennerne er samlet og stemningen er god. Med de perfekte outfits, vil du være klar til de mange festlige dage og klædt på til al slags vejr. Vi har et stort udvalg, uanset om du er til bukser, nederdele, shorts eller kjoler og med de veganske tasker, fine blonder og rå detaljer, vil dit outfit på årets festivaler blive fuldendt.
 

 

 

Vælger du et par blomstrede shorts og en blondetop eller en nederdel stylet med sæsonens nye kimono i Blossom Flower print, er du klar til at indtage sæsonens mange festivaler.

Er du mere til romantiske kjoler eller en jumpsuit, kan du hoppe i disse skønne outfits. Med en luftig kjole sammensat med en lun cardigan, sikrer du dig et sommerligt sæt, som er perfekt til hele dagen uanset vejret.
 

 

Disse sæt er perfekte til de kølige aftener på festivalpladsen. Med den varme cardigan eller poncho, designet i et blødt mix af cashmere og uld, holder du nemt varmen. Outfittet er sammensat med styles med elegant blondedetaljer, som giver dig et feminint look. Bæltetasken giver dig et mere råt look til dit outfit. 

 

Mix og match dine outfits og du vil finde et sæt, der passer perfekt til din smag og stil.

Shop HER


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar