Whocopied.me

✓ Gratis fragt over 600 kr ✓ Hjemmelevering: 1-2 dage ✓ 14 dages returret

✓ Gratis fragt over 600 kr ✓ Hjemmelevering: 1-2 dage ✓ 14 dages returret

Mini-me-trend

Oprettet d.

Mini-me-trend

Med vores ikoniske silketoppe til både kvinder og piger tilbyder Rosemunde dig muligheden for at følge den meget populære Mini Me trend. Dette giver mødre og deres døtre mulighed for at finde matchende toppe. Toppen til piger er tilgængelig i størrelse 4-14, og toppen til kvinder findes i størrelse XS-XL.

 

Inspirationen til silketoppene til piger, er hentet fra vores ikoniske silketop med blonder til kvinder. Det betyder, at begge silketoppe er rundstrikket som tube uden sidesømme, hvilket giver en god pasform uanset kropsform og tilbyder et højt niveau af komfort og funktionalitet. Funktionalitet og kvalitet er bærende for vores silketoppe, og vi brænder for at skabe en følelse af luksus – hver dag. Vi har samlet et udvalg af klassiske farver her.

 

Amerikansk celebrity-baby i Rosemunde silketop

 

Nyt er, at Rosemunde tilbyder silketoppen til piger i størrelse 1, 2 og 3 år. En berømt TV-personlighed der har taget denne gode nyhed til sig, er medlem af den verdenskendte reality-familie fra USA. Hun har over 95 millioner følgere på Instagram og har netop postet en video af sin 1-årige datter på Instagram iført vores Rosemunde KIDS silketop. 

 

De populære toppe til piger findes i flere forskellige farver. Udover de klassiske farver som grå, sort, blå og hvid vil der altid være nye spændende farver at finde i kollektionen. Se dem her.

 

 

SE VORES UDVALG AF MINI ME TØJ HER


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar