Whocopied.me

✓ Gratis fragt over 600 kr ✓ Hjemmelevering: 1-2 dage ✓ 14 dages returret

✓ Gratis fragt over 600 kr ✓ Hjemmelevering: 1-2 dage ✓ 14 dages returret

15 ÅRS JUBILÆUMSKOLLEKTION

Oprettet d.

15 ÅRS JUBILÆUMSKOLLEKTION

Silke og blonder lige siden begyndelsen

Hos Rosemunde er vi stolte af at kunne fejre 15 års jubilæum i selskab med vores ikoniske silketop og luksuriøse håndtegnede blonder. Silke og blonder har været en del af Rosemundes historie siden grundlæggelsen i 2004. Stilen er sensuel, blød og lækker med stor fokus på funktionalitet og kvalitet med ønsket om at tilbyde kvinder verden over a luxury feeling – every day.

 

Verdenskendt stilikon spottet i ikonisk silketop

Med tiden er Rosemunde især blevet kendt for sine elskede essentials, de rundstrikkede silketoppe med vintage blondekant, og silketoppen fortsætter sin popularitet blandt kvinder i alle aldre - mødre såvel som døtre og mormødre. En tidløs favorit, der har overlevet alle øvrige trends, og som gennem årene har opnået ikon-status og i dag er populær i hele verden. Senest er supermodel, stilikon og en del af verdenskendt reality-familie flere gange blevet spottet i Rosemundes ikoniske silketop.

 

 

Jubilæumskollektionen

Rosemunde kan i år fejre 15 års jubilæum med lanceringen af en eksklusiv kollektion bestående af 4 unikke styles. De 4 styles er særligt udvalgte med udgangspunkt i Rosemundes historie. Kollektionen består af den ikoniske silketop i økologisk bomuld, designet med vores klassiske vintage blondekant, vores populære stroptop designet med et elegant roseprint, vores bløde cashmere-strik samt højhalsede top i helblonde designet med høj hals. De unikke styles kommer i et tidløst design i nye og elegante jubilæumsnuancer. 

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar