Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 kr / Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 kr / Levering 1-3 hverdage

ÅRETS FØRSTE SPECIAL EDITION KOLLEKTION - EKSKLUSIVT HOS ROSEMUNDE

oprettet d.

ÅRETS FØRSTE SPECIAL EDITION KOLLEKTION - EKSKLUSIVT HOS ROSEMUNDE

Vi har glædet os til at kunne præsentere jer for årets første Special Edition kollektion, som kun findes eksklusivt online hos Rosemunde.dk i en begrænset periode.  Kollektionen er inspireret af vores mest eftertragtet styles; den ikoniske silketop, vores cashmere og uld poncho samt den smukke blondetop - nu i helt nye farver og et nyt print, så vi kan klæde dig godt på efter sæsonens trend og tilbyde dig “a luxury feeling - everyday”.  
 

Den ikoniske silketop 
Vores ikoniske silketop er med dets feminine blondedetaljer et absolut must-have til garderoben, og derfor har vi lanceret silketoppen i en ny, trendy Special Edition pastel grøn farve, så du er godt klædt på til foråret. Det klassiske snit og de elegante bonder gør at denne sofistikerede top egner sig til enhver lejlighed, hvilket gør den til den ultimative basistop at have hængende i garderoben.


Blondetop 
Vores blondetop er én af vores mest populære styles og lanceres derfor også i et nyt lækkert print. Du kan bruge blondetoppen under en cardigan eller med lag-på-lag styling, hvor du lader de elegante blonder komme i fokus. Vi har bevaret den komfortable pasform, så du kan følge dig elegant og godt tilpas når du har den på – det kan ikke undgås at det blive en ny favorit. 


Uld og cashmere poncho 
Vores uld og cashmere poncho er en investering, du ikke vil fortryde. Dets tidløse snit og de smukke perlemorknapper, gør denne poncho til et absolut must-have og nu udkommer den også i en helt ny og sofistikeret melange farve. Du kan style ponchoen på mange forskellige måder og endda bruge den som tørklæde, så du kan holde dig varm på forårets kølige dage. 


Speciel Edition kollektionen findes kun eksklusivt online hos Rosemunde og indtil lager haves. Så hvis du bare må eje én special edition styles, så kan du se og købe Special Edition kollektionen her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar