Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 kr / Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 kr / Levering 1-3 hverdage

Collection by Barbara Kristoffersen

oprettet d.

Collection by Barbara Kristoffersen

Vi har længe arbejdet på at færdiggøre noget nyt og spændende til dig – og nu nærmer vi os dagen, hvor vi endelig kan løfte sløret og dermed dele nyheden med jer. Vi har i et stykke tid arbejdet tæt sammen med macro-influencer Barbara Kristoffersen og sammen har vi designet en eksklusiv kollektion til dig, som lanceres inden længe.
 

Rosemunde har i samarbejde med macro-influencer Barbara Kristoffersen designet en cool kollektion i trendy pastel-farver. Barbara Kristoffersen har sin helt egen cool og farverige stil, og det afspejles også i hendes designs. Samarbejdet mellem Rosemunde og Barbara har resulteret i 4 fine og farverige styles som er perfekte til foråret.  
 

Rosemunde er kendt for sine klassiske silketoppe i ikonisk og tidsløst design og de nye toppe og bluser, der er kommet ud af dette spændende samarbejde har taget udgangspunkt i det bløde og lækre materiale Rosemundes ikoniske silketop er designet i. Nu med samarbejdet har macro-influencer Barbara Kristoffersen valgt at arbejde i disse lækre materialer og tilført et cool og farverigt look til de nye styles. Derudover findes der en lille skuldertaske i croco designet med to aftagelige skulderremme så den har flere funktioner. 
 

”Jeg har altid elsket små cute toppe samt pastelfarver og i samarbejde med Rosemunde har jeg endelig fået lov til at designe de perfekte styles i de perfekte farvetoner,” siger Barbara Kristoffersen.
 

”Det har være super spændende at designe en kollektion i samarbejde med Rosemunde, hvor jeg har fået lov til at sætte mit personlige præg på både design og farvevalg”, siger macro-influencer Barbara Kristoffersen.
 

Kunne du tænke dig at få fingrene i en af disse styles skal du være hurtig. Hver style fås kun i et begrænset antal, så hvis du vil være sikker på at få beskeden som en af de første når den eksklusive kollektion bliver lanceret så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.
 

Eller følg os på @rosemundecph og vi sørger for, at du får besked med det samme de eksklusive styles er landet. Mens du venter på, at vores nye kollektion lander, kan du hente inspiration hos @barbarakristoffersen og se hvordan hun lyser sin hverdag op med cool pastel farver. 
 

Vi glæder os til at vise dig de eksklusive styles så vær klar til at spring ud i forårets cool pasteller sammen med Rosemunde og anerkendte macro-influencer Barbara Kristoffersen.
 


Kommentar(er) 1

  • Lisbeth Kragh-Hansen
    Lisbeth Kragh-Hansen

    ingen kommentar

    Svar

Skriv din kommentar