Whocopied.me

Fri fragt på ordrer over 600 kr / Levering 1-3 hverdage

Fri fragt på ordrer over 600 kr / Levering 1-3 hverdage

ROSEMUNDE veganske tasker

Oprettet d.

ROSEMUNDE veganske tasker

Tasken bruger vi hver dag, hvor end vi skal hen – om det er på arbejde, til brunch eller sommerfest – lige meget hvad så er tasken uundværlig. Du kan både opbevare alle ting du skal bruge i løbet af dagen - og alt det du ikke har brug for. Men vigtigst af alt er, at den også er med til at sætte prikken over i'et i dit outfit.

 

Hos Rosemunde har du med vores fire årlige kollektioner mulighed for at vælge lige den taske du synes passer til dig. Du finder veganske tasker i sprudlende farver, trendy designs og moderne materialer. Der er alt lige fra cool bæltetasker, festlige håndtasker samt shoppers og cross-body tasker, som tilføjer lidt ekstra luksus i din hverdag.

 

 

Vores veganske Rosemunde tasker er designet med feminine detaljer med fokus på funktionalitet. De aftagelige og justerbare stropper gør, at du kan bære tasken på flere forskellige måder og har dermed flere funktioner. Du kan bære den over skulderen, som cross-body eller som clutch alt efter om du er på vej til fest eller på vej ud at shoppe. Alle vores Rosemunde tasker kommer i sæsonens flotte farver så det er blot op til dig at vælge hvilken, der passer til dit outfit. 

 

 

Taskerne fra Rosemunde er alle veganske og indeholder ingen animalske spor. Det skønne ved veganske tasker er, at de fleste pletter ikke trænger ind, men blot lægger sig på overfladen, hvilket gør dem lette at rengøre. Skulle der være dage, hvor du ikke bruger din taske kan du, for at forlænge taskens levetid gøre brug af den medfølgende dust-bag for at undgå støv, ridser og pletter.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar