Whocopied.me

Rosemunde Online Exclusive

Oprettet d.

Rosemunde Online Exclusive

Rosemunde Online Exclusive

Unikke styles til dig online! Hos Rosemunde har vi arbejdet med nye fantastiske farver og et smukt print til 3 særligt udvalgte styles. Disse 3 styles har en ganske særlig betydning da de har været en del af Rosemundes historie helt tilbage fra begyndelsen - den ikoniske silketop, vores bløde og lækre cardigan i uld og cashmere samt vores must-have stroptop designet med smukke blonder. 

 

Den ikoniske silketop 

Vores ikoniske silketop er med dens feminine blondedetaljer et absolut must-have til garderoben, og derfor har vi lanceret silketoppen i en ny, trendy farve, warm sand. Det klassiske snit og de elegante blonder gør at denne sofistikerede top egner sig til enhver lejlighed, hvilket også gør den til den ultimative basistop at have i din basisgarderobe.

 

Med tiden er Rosemunde især blevet kendt for sine elskede essentials, de rundstrikkede silketoppe med vintage blondekant, og den originale silketop fortsætter sin popularitet blandt kvinder i alle aldre. En tidløs klassiker, der er en absolut favorit hos os. 

 

Uld og cashmere cardigan

Vores uld og cashmere cardigan er en investering som du aldrig vil fortryde. Dens tidløse snit og de smukke perlemorsknapper, gør cardiganen til et absolut must-have og nu lancerer vi den i en hel ny, sofistikeret farve, warm sand. 

 

Som en del af vores bæredygtige strategi bestræber vi os på at finde betydningsfulde og bæredygtige løsninger. Derfor har vi også altid troet på at skabe tidløse og holdbare styles til kvinder. Cardiganen fra vores Online Exclusive kollektion er designet i materialer af høj kvalitet. Den er både funktionel og tidløs og forbliver derved en klassisk must-have i din garderobe mange år fremover og som du kan bruge sæson efter sæson. 

 

Must-have stroptop med blonder

Hos Rosemunde elsker vi blonder. Blonder har altid været en betydelig del af Rosemundes historie, og hver sæson finder du styles med nye blonder-detaljer tegnet i hånd af vores Design-team.

 

Vores blondetop er én af vores mest populære styles og lanceres derfor også i et nyt lækkert print. Den populære stroptop er designet med en V-udskæring, justerbare stropper og en elegant blonde omkring udskæring samt forneden. Du kan bruge blondetoppen under en cardigan, hvor de elegante blonder kommer i fokus. Vi har bevaret den komfortable pasform, så du både kan følge dig elegant og godt tilpas når du har den på – det kan ikke undgås at blive en ny favorit. 

 

Vores Online Exclusive kollektion findes kun eksklusivt online hos Rosemunde.dk.

 

For a luxury feeling – every day


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar