Whocopied.me

HOME - lidt ekstra hverdagsluksus til dit hjem

Oprettet d.

HOME - lidt ekstra hverdagsluksus til dit hjem

Hvis der er noget vi har glædet os til at vise dig så er det vores helt nye Home kollektion, som vi netop har lanceret. Home kollektionen består af super bløde luksushåndklæder i 70% bambus, 30% økologisk bomuld og morgenkåber i 100% økologisk bomuld.

 

Ønsker du lidt ekstra hverdagsluksus i dit hjem? Det får du nemt med de nye håndklæder og morgenkåbe fra Rosemunde. Håndklæderne er fremstillet i bambus og økologisk bomuld, hvilket giver dit håndklæde en helt unik blødhed, der samtidig har en fantastisk sugeevne og tørrer hurtigt efter brug.

 

Den økologiske bomuld tilfører håndklædet styrke og en helt unik blødhed, mens den stærke bambus lader håndklædet suge mere og samtidig tørre hurtigere. Bambusfibre er yderst absorberende og kan derfor optage meget mere vand uden at føles våde. Dette gør at bambus er meget velegnet til badehåndklæder. 

 

Vores bløde morgenkåber er designet i 100% økologisk bomuld og er behagelige mod huden når du kommer ud af badet eller bare til at hygge dig i derhjemme efter en lang dag væk fra hjemmet. Morgenkåben har bælte og to lommer foran. Både håndklæder og morgenkåbe kommer i de smukkeste duchede farver, der passer til ethvert badeværelse.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar